busra.ozen ღ°•.♥.•°ღ Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 28 Nerden : TRABZON İş/Hobiler : OKUL ZAMANI DERS,TATİLDE EĞLENCE Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: HEPSİ İÇİN NE DEDİLER Cuma Tem. 04, 2008 9:45 pm | |
| Yonca Evcimik bir röportaj sırasında Hepsi hakkında şunları dedi; -Hepsi grubu mesela ben onları beğeniyorum.Çok şekerler,çok zor grup olmak Allah kolaylık versin.Çok başarılılar.İnşallah bir ömür boyu devam ederler.
Hande Yener: -Ben ve Hepsi grubu Türkiye'de bir ilk.Ben Türkiye'ye elektronik müziği,Hepsi ise R&B müziği tanıştırdı.Yolları her zaman açık olsun.
Nil Karaibrahimgil: -Hepsi grubu Türkiye'de yapılmamışı gerçekleştirdi.Müzik ve dansı birleştirdi.Bende farklı müzik yapıyordum ama Hepsi çıkmadan önce bu kadar dans meraklı değildim.Bildiğim kadarıyla çocukluktan beri arkadaşlar hatta dostlar umarım birbirlerine olan sevgileri,saygılar,müzik ve dansa olan ilgileri biran olsun ile bitmez.Dilerim daha nice ödüller alır.Yollarınız hep açık olsun Hepsi kızları
Burcu Güneş: -HEPSİ'de çok güzel bizi R&B'ye yaklaştırdıkları için çok teşekkürler.Gerçekten HEPSİ genç,HEPSİ güzel,HEPSİ'NİN de sesi çok güzel,HEPSİ dinamik.Teşükkürler. | |
|
Cemre_Gülcin_Cansu ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Nerden : almanya İş/Hobiler : ögrenci/müzik dinlemek, at pinmek, dans etmek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: HEPSİ İÇİN NE DEDİLER Cuma Tem. 04, 2008 10:17 pm | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 28 Nerden : TRABZON İş/Hobiler : OKUL ZAMANI DERS,TATİLDE EĞLENCE Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: HEPSİ İÇİN NE DEDİLER Cuma Tem. 04, 2008 10:21 pm | |
| | |
|
uçan süpürge ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 31 Nerden : cemre kemer fan sitesinden :D:D İş/Hobiler : bu siteye girmek Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: HEPSİ İÇİN NE DEDİLER C.tesi Tem. 05, 2008 10:20 am | |
| | |
|
| Konu: HEPSİ İÇİN NE DEDİLER C.tesi Tem. 05, 2008 12:56 pm | |
| | |
|
aRiéL.* ღ°•.♥.•°ღ Süper Moderatör ღ°•.♥.
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 26 Nerden : ESKİŞEHİR Ruh Hali : Kişisel Felsefen : kendin ol Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: HEPSİ İÇİN NE DEDİLER Salı Mayıs 19, 2009 3:02 pm | |
| | |
|
Ruh Hali : Kişisel Felsefen : ROCK :d Kayıt tarihi : 01/01/70
| Konu: Geri: HEPSİ İÇİN NE DEDİLER Ptsi Haz. 08, 2009 2:29 pm | |
| haha bencede omur boyu yolları acık olsun hep mutlu olsunlar ama gülçin artık yok olsun 3 kişiyle yola dewm | |
|
ViuSs* ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 29 Nerden : Konya İş/Hobiler : - Ruh Hali : Kişisel Felsefen : RoCk Forever (This is the nightmare) Kayıt tarihi : 04/07/08
| |
mixx_cemre ღ°•.♥.•°ღ Mega Moderatör ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 111 Yaş : 26 Nerden : cemrenin gözlerinden İş/Hobiler : dans etmek-müzik dinlemek-siteye girmek:D Ruh Hali : Kişisel Felsefen : cemreyi çok seviyorum hayatta onu kimseye değişmem Kayıt tarihi : 15/08/09
| Konu: Geri: HEPSİ İÇİN NE DEDİLER Ptsi Ağus. 17, 2009 10:10 pm | |
| bncede hepsi güzel cemre özel | |
|