mixx_cemre ღ°•.♥.•°ღ Mega Moderatör ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 111 Yaş : 26 Nerden : cemrenin gözlerinden İş/Hobiler : dans etmek-müzik dinlemek-siteye girmek:D Ruh Hali : Kişisel Felsefen : cemreyi çok seviyorum hayatta onu kimseye değişmem Kayıt tarihi : 15/08/09
| Konu: hangi çift? Paz Ağus. 16, 2009 9:17 pm | |
| hangisi bnce cemre ve emre | |
|
ViuSs* ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 29 Nerden : Konya İş/Hobiler : - Ruh Hali : Kişisel Felsefen : RoCk Forever (This is the nightmare) Kayıt tarihi : 04/07/08
| |
mixx_cemre ღ°•.♥.•°ღ Mega Moderatör ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 111 Yaş : 26 Nerden : cemrenin gözlerinden İş/Hobiler : dans etmek-müzik dinlemek-siteye girmek:D Ruh Hali : Kişisel Felsefen : cemreyi çok seviyorum hayatta onu kimseye değişmem Kayıt tarihi : 15/08/09
| Konu: Geri: hangi çift? Salı Ağus. 18, 2009 12:59 pm | |
| | |
|
Cemre'M ღ°•.♥.•°ღ Süper Moderatör ღ°•.♥.
Mesaj Sayısı : 133 Yaş : 25 Ruh Hali : Kişisel Felsefen : yeni üye oldum daha Kayıt tarihi : 16/08/09
| |
fatos ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 29 Nerden : Almanya Ruh Hali : Kişisel Felsefen : yeni üye oldum haha Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: hangi çift? Cuma Ağus. 21, 2009 7:26 pm | |
| cemre- emre tabiki | |
|
cemrekolik_prenses ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 29 Ruh Hali : Kişisel Felsefen : Ben engelleri eğlenceye,rzgarları melteme,hayatı bazen CENNETE,bazen de CEHENNEME çeviren,kendini kendine rakip gören,hayatı kendine sınav olarak benimsemiş biriyim.Açıkçası deli dolu aynı zamanda bir sonbahar rüzgarı kadar da soğuğum,Hüzünlerden bozma mutluluklar yaşıyorum! Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: hangi çift? C.tesi Eyl. 12, 2009 12:51 pm | |
| Bence Cemre ve Emre.Yaseminle Korkut zaten karışık mesele.Eren ile Barış sıksık birbirlerini kırıyor.Gülçin sürekli fikir değiştiriyor.Bence en hakikatli ilişki Cemre ve Emre'nindi. | |
|