Ruh Hali : Kişisel Felsefen : ROCK :d Kayıt tarihi : 01/01/70
| Konu: Glçin Yola devam dedi hepsi konustu! Ptsi Haz. 08, 2009 2:34 pm | |
| Gülçin gecen haftalr cıkan bir haberle sunları dedi : KENDİ ALBUMUM U YAPIORUM .KENDİ SARKILARIM VE MÜZİKLERİM OMUR BOYU MÜZİĞİ BIRAKMIYACAGIM DEDİ HEPSİ GRUBU DA BUNA KARSILIK :sOYLE SOYLEDİLER: CEMRE:Gülçin kendisi bıraktı biz zorlamadık basarılar dileriz ne diyelim buyukluk bizde kasa nolur ki. Eren:Cemreye katılıorum mutlu olur ins. ama sunu bilsinki bizim gibi qanqileri artık yok. YOSHY:Sozu ben bitiriiim EVET BASARILAR AMA BİZDE OMUR BOYU 3 KİŞİ YOLA DEVAM NE OLCAK 3 KİŞİYLEDE BİZZ ÇHOKKK MUTLUYUZ | |
|
çılgın_avril ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 27 Ruh Hali : Kişisel Felsefen : avrilllll Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Glçin Yola devam dedi hepsi konustu! Salı Tem. 07, 2009 2:10 pm | |
| | |
|
qanatsız_meleq ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 30 Ruh Hali : Kişisel Felsefen : Her zaman gülmekkk Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Glçin Yola devam dedi hepsi konustu! C.tesi Ağus. 08, 2009 4:54 pm | |
| keşke ayrılmasaydı grup neden ayıldılar acaba Pylasm içn saqol | |
|
ViuSs* ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 29 Nerden : Konya İş/Hobiler : - Ruh Hali : Kişisel Felsefen : RoCk Forever (This is the nightmare) Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: Glçin Yola devam dedi hepsi konustu! Paz Ağus. 09, 2009 8:16 pm | |
| eren iyi demiş... artk gülçin eren, cemre ve yasemin'İMİZİ kaybeti... çok kızgınım ona... :S | |
|
mixx_cemre ღ°•.♥.•°ღ Mega Moderatör ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 111 Yaş : 26 Nerden : cemrenin gözlerinden İş/Hobiler : dans etmek-müzik dinlemek-siteye girmek:D Ruh Hali : Kişisel Felsefen : cemreyi çok seviyorum hayatta onu kimseye değişmem Kayıt tarihi : 15/08/09
| Konu: Geri: Glçin Yola devam dedi hepsi konustu! Ptsi Ağus. 17, 2009 10:14 pm | |
| ben neden ayrıldığını biliom bazıları evlendi ve ayrıldı dediler ama öyle değil.grup hepsi üyelerinden yoshy.ere ve cemre aldığı paranın en azını gülçine veriolarmış ve gülçin çok kızmış demişki bidaha paranın en azı bana kalırsa gruptan ayrılırım demiş ve gülmüş kızlarda bunu şaka yaptı sanmışlar ve en az parayı tekrar gülçine verince gülçinimizde gruptan 'AYRILMIŞ'tabi gülçin severlerde çook üzülmüş. ve grubu yeni birini alcaklarmış buda 4 yüz grubundaki didem olcaktı ama cemre istemedi ve cemrenin annesi menajer şebnem kemer bu yüzden 3 lü oldular | |
|
_sHeeqeR_sHeYY_ ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 26 Ruh Hali : Kişisel Felsefen : *** Kayıt tarihi : 11/01/10
| Konu: Geri: Glçin Yola devam dedi hepsi konustu! Ptsi Ocak 11, 2010 4:56 pm | |
| | |
|