busra.ozen ღ°•.♥.•°ღ Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 28 Nerden : TRABZON İş/Hobiler : OKUL ZAMANI DERS,TATİLDE EĞLENCE Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: GÜZEL ŞİİRLER Salı Tem. 08, 2008 7:37 pm | |
| burayada güzel şiirler yazın benden;
Bir Sandalım Gülüm
Derya içinde bir sandalım gülüm Battı batacak benim ile aşkın Vuslat görmeden yakalarsa ölüm Taşıyamadı aşkı deme sakın
Yönler kapalı ufuklar karanlık Fani alemden ayrılmamsa anlık Hangi ufukta bilmem ki aydınlık Sensiz bakar dururum şaşkın şaşkın
Hayata küskün aşkımla barışık Naçar haldeyim hislerim karışık Sensiz dünyanın çehresi kırışık Kaç zaman yokum yokluğundur farkın
Elim basılı efkâr düğmesine Dalmışım aya,yıldız kümesine Mecnun hallerin bana gelmesine An be an kaldı düşmeleri yakın | |
|
ViuSs* ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 29 Nerden : Konya İş/Hobiler : - Ruh Hali : Kişisel Felsefen : RoCk Forever (This is the nightmare) Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: GÜZEL ŞİİRLER Paz Ağus. 03, 2008 12:04 am | |
| nasıl olacak biliyor musun iki bin bilmem kaçın bilmem ne ayında istiklal`den geçeceğim ilk sapağın başında sen duracaksın yanında dört kişi olacak üçü erkek biri kadın erkeklerden biri sevgilin belki kocan büyük ihtimalle kocan önünüzden geçeceğim dibinizden sen beni görmeyeceksin kocanı öldürmem gerekecek seni de öldürmem gerekecek hiç kimseyi öldürmeyeceğim ama önünüzden geçeceğim dibinizden sen beni görmeyeceksin
nasıl olacak biliyor musun kıyafetini sevmeyeceğim yine yanındakileri hiç sevmeyeceğim her taşın altından acı çıkacak sen çıkacaksın hatta kocan çıkacak hakkın yok buna ama böyle olacak sen beni görmeyeceksin kocan görecek sana bir şey söyleyemecek nasıl olacak biliyor musun çok kötü olacak başım yerlere düşecek EmRe AYDıN
bu da emre'mden... | |
|
cemremmm_simge ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 29 Ruh Hali : Kişisel Felsefen : cemreee Kayıt tarihi : 14/09/08
| Konu: Geri: GÜZEL ŞİİRLER Paz Eyl. 28, 2008 5:16 pm | |
| saolun canlarımmmmmmmmmm..!!! | |
|
Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 29 Nerden : Konya İş/Hobiler : - Ruh Hali : Kişisel Felsefen : RoCk Forever (This is the nightmare) Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: GÜZEL ŞİİRLER Paz Ekim 05, 2008 3:32 pm | |
| benim şiirim güzel mi sence?? | |
|
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 29 Ruh Hali : Kişisel Felsefen : cemreee Kayıt tarihi : 14/09/08
| Konu: Geri: GÜZEL ŞİİRLER Ptsi Ekim 06, 2008 4:38 pm | |
| çok gusell | |
|
| Konu: Geri: GÜZEL ŞİİRLER Ptsi Ekim 06, 2008 10:43 pm | |
| sağol :D | |
|
| Konu: Geri: GÜZEL ŞİİRLER Salı Ekim 07, 2008 5:26 pm | |
| bişe deil jnmmm nese sohbet olmasınn | |
|