| CEMRE KEMER VE KENAN DOĞULU | |
|
+4ViuSs* EREN MANİA uçan süpürge busra.ozen 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
busra.ozen ღ°•.♥.•°ღ Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 28 Nerden : TRABZON İş/Hobiler : OKUL ZAMANI DERS,TATİLDE EĞLENCE Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: CEMRE KEMER VE KENAN DOĞULU Paz Tem. 06, 2008 10:23 pm | |
| Kenan Doğulu'yu izlemeye gelen 6 bin kişinin arasında Hepsi Grubu'ndan Cemre 'de bulunuyordu. İkilinin bakışmaları binlerce kişiyi unuttukları yorumlarına neden oldu.
"Hepsi" grubundan Cemre'yle adı aşk dedikodularına karışan Kenan Doğulu, şarkılarını seslendirirken sürekli Cemre ile göz göze gelmesi dikkat çekti. Doğulu, şarkılarını Cemre için söylerken Cemre de bu şarkılara dans ederek cevap vermesi ikilinin yeni aşka yelken açtığını dedikodularının kulaktan kulağa yayılmasına neden oldu.
pek bir eski haber ama yinede teşekkür edeceğinizi biliyorum | |
|
| |
uçan süpürge ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 31 Nerden : cemre kemer fan sitesinden :D:D İş/Hobiler : bu siteye girmek Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: CEMRE KEMER VE KENAN DOĞULU Ptsi Tem. 07, 2008 12:08 pm | |
| böyle bişi yokmuş ortaya çıktı biliodum ama saol yinede
kaynak:canlı canlı!! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 28 Nerden : TRABZON İş/Hobiler : OKUL ZAMANI DERS,TATİLDE EĞLENCE Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: CEMRE KEMER VE KENAN DOĞULU Ptsi Tem. 07, 2008 5:17 pm | |
| | |
|
| |
EREN MANİA ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
| Konu: Geri: CEMRE KEMER VE KENAN DOĞULU Çarş. Tem. 09, 2008 12:10 am | |
| ya böyle birşey yokmuş cemre kendisi söyledi hatta bu haber yüzünden üzülmüş ağlamış kendisi tv de söyledi öyle bişi olsa zaten saklamazdık dedi. BİLGİNİZE...
bu arada paylaşım için saol | |
|
| |
| Konu: CEMRE KEMER VE KENAN DOĞULU Çarş. Tem. 09, 2008 12:06 pm | |
| | |
|
| |
ViuSs* ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 29 Nerden : Konya İş/Hobiler : - Ruh Hali : Kişisel Felsefen : RoCk Forever (This is the nightmare) Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: CEMRE KEMER VE KENAN DOĞULU Perş. Tem. 10, 2008 9:22 pm | |
| - EREN MANİA demiş ki:
- ya böyle birşey yokmuş cemre kendisi söyledi hatta bu haber yüzünden üzülmüş ağlamış kendisi tv de söyledi öyle bişi olsa zaten saklamazdık dedi. BİLGİNİZE...
bu arada paylaşım için saol aynen canım bi eklemede de ben bulunayım; cemrenin ailesi böyle dedikodulara çok kızıyolarmış.cemre de çok rahatsız bu konudan.ve de ayrıca kapanmış bu haber. bu arada paylaşımından dolayı sağol. | |
|
| |
lokumum cemre ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
| Konu: Geri: CEMRE KEMER VE KENAN DOĞULU Perş. Tem. 10, 2008 9:42 pm | |
| - prennses_cemre demiş ki:
- EREN MANİA demiş ki:
- ya böyle birşey yokmuş cemre kendisi söyledi hatta bu haber yüzünden üzülmüş ağlamış kendisi tv de söyledi öyle bişi olsa zaten saklamazdık dedi. BİLGİNİZE...
bu arada paylaşım için saol aynen canım bi eklemede de ben bulunayım; cemrenin ailesi böyle dedikodulara çok kızıyolarmış.cemre de çok rahatsız bu konudan.ve de ayrıca kapanmış bu haber. bu arada paylaşımından dolayı sağol. katılıyorum.. | |
|
| |
| |
| |
fejji-erenji-cemreji ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
| Konu: Geri: CEMRE KEMER VE KENAN DOĞULU Salı Tem. 22, 2008 9:40 pm | |
| | |
|
| |
Mavi-melek ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
| Konu: Geri: CEMRE KEMER VE KENAN DOĞULU Perş. Tem. 31, 2008 9:56 am | |
| bende katılıyorum gazetelerde röportajlarda dile getirdikleri gibi cemre böyle şeylerden hem kaçınmak istese bile kameranlar onu rahatsız ediyorlar.............. | |
|
| |
ViuSs* ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 29 Nerden : Konya İş/Hobiler : - Ruh Hali : Kişisel Felsefen : RoCk Forever (This is the nightmare) Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: CEMRE KEMER VE KENAN DOĞULU Cuma Ağus. 08, 2008 7:20 pm | |
| ayrıca cemre kenan doğulu'yu arkadaşı gibi görüyo. | |
|
| |
Cemre'M ღ°•.♥.•°ღ Süper Moderatör ღ°•.♥.
Mesaj Sayısı : 133 Yaş : 25 Ruh Hali : Kişisel Felsefen : yeni üye oldum daha Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: CEMRE KEMER VE KENAN DOĞULU Perş. Ağus. 20, 2009 12:33 pm | |
| yani böyle bişey olmaz neyse sağol | |
|
| |
| CEMRE KEMER VE KENAN DOĞULU | |
|