| SORULARINIZ.. | |
|
+4Cemre_Gülcin_Cansu busra.ozen uçan süpürge *DENİZ* 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
*DENİZ* ღ°•.♥.•°ღyardımcı çılgınღ°•.♥.•°ღ
| Konu: SORULARINIZ.. Cuma Tem. 04, 2008 6:45 pm | |
| HER TÜRLÜ SORUYU BURADA SORABİLİRSİNİZ.. | |
|
| |
uçan süpürge ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 31 Nerden : cemre kemer fan sitesinden :D:D İş/Hobiler : bu siteye girmek Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. Cuma Tem. 04, 2008 6:53 pm | |
| cnm ya ben by-urda mesaj yazıyorum en son mesaj yzanlarda bir önceki kişi görünüo ayrıca mesajlara bakıyorum baktığım mesajlarda bile yeni mesaj yazıo | |
|
| |
busra.ozen ღ°•.♥.•°ღ Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 28 Nerden : TRABZON İş/Hobiler : OKUL ZAMANI DERS,TATİLDE EĞLENCE Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: SORULARINIZ.. Cuma Tem. 04, 2008 7:38 pm | |
| | |
|
| |
Cemre_Gülcin_Cansu ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Nerden : almanya İş/Hobiler : ögrenci/müzik dinlemek, at pinmek, dans etmek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. Cuma Tem. 04, 2008 7:42 pm | |
| yukarda profil yaziyo oraya basiyosun sonra avatar yaziyo oraya da basiyosun sonra istediyin avatari koyusun cnm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 28 Nerden : TRABZON İş/Hobiler : OKUL ZAMANI DERS,TATİLDE EĞLENCE Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: SORULARINIZ.. C.tesi Tem. 05, 2008 12:50 pm | |
| çok teşekkür ederim canım | |
|
| |
Cemre_Gülcin_Cansu ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Nerden : almanya İş/Hobiler : ögrenci/müzik dinlemek, at pinmek, dans etmek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. C.tesi Tem. 05, 2008 1:30 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: SORULARINIZ.. C.tesi Tem. 05, 2008 1:32 pm | |
| | |
|
| |
gizoş_cemroş ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. C.tesi Tem. 05, 2008 1:42 pm | |
| imzanın nerden konulduğunu biliom nasıl konulduğunu bilmiom | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 31 Nerden : cemre kemer fan sitesinden :D:D İş/Hobiler : bu siteye girmek Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. C.tesi Tem. 05, 2008 1:46 pm | |
| cnm profilden imza yada avatara giriyosun ordan konuo tatlım | |
|
| |
| |
| |
ViuSs* ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 29 Nerden : Konya İş/Hobiler : - Ruh Hali : Kişisel Felsefen : RoCk Forever (This is the nightmare) Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. Çarş. Tem. 09, 2008 9:07 pm | |
| önce resim eklediğin bi site varya ordan imzanın kodunu çıkarıp kopyalıyosun.sonra o siteden çıkıp bu siteyi açıyosun.gerisini de zaten nerden konulduğunu biliyomuşsun halledersin tatlım. | |
|
| |
| Konu: SORULARINIZ.. Perş. Tem. 10, 2008 11:13 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. Perş. Tem. 10, 2008 11:15 am | |
| cnm gereksiz msj atma ltfn !!!!!!! | |
|
| |
EREN MANİA ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. Cuma Tem. 11, 2008 9:34 pm | |
| BAZI ÜYELERİMİZ FLOOD NE DEMEK BİLMEYEBİLİR O YÜZDEN BEN BUNA BURADA AÇIKLIK GETİRMEK İSTEDİM:
FLOOD;
Bir topicte altalta 2 veya daha fazla mesajınız varsa buna genel olarak flood diyoruz. Kısacası konulara altalta mesaj atmıyoruz. Fakat bazı özel durumlar olabilir. Bu özel durumlar için yazının devamını okuyunuz.
Öncelikle mesajlarınıza ani tepkiler beklememelisiniz. Bir mesaj attıktan sonra konuyla ilgili cevap/yorum gelmesi kullanıcıların o konuya girmesi ve hakkında belirtecek fikirlerinin olmasını gerektirir. Eğer ilgi çekebilecek bir konu ise zaten ya konunun devamı sağlanacak ya da konu hakkında yorumlar gelecektir.
Bir mesaj gönderdikten kısa bir süre sonra benzer/aynı/üstteki mesajınızla alakalı vs... içerik olarak boş mesaj atmamalısınız.
Mesajınızın eksik/yanlış olduğunu düşündüğünüzde yeni bir mesaj atmak yerine "EDIT" linkinden eski mesajınızı düzeltmelisiniz. Eğer eski mesajınızın üzerinden belli bir süre geçmiş ve o mesajla ilgili çeşitli yorumlar aldıysanız o zaman yeni mesaj gönderebilirsiniz.
Kesinlikle içeriği olmayan 2 mesajı ardarda göndermemelisiniz. | |
|
| |
| Konu: SORULARINIZ.. C.tesi Tem. 12, 2008 6:01 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. Ptsi Ağus. 11, 2008 4:37 pm | |
| yaa şey sorucaktım mesela anketler bölümünde ben 1 anket sorusuna cevap vermişim sadece 1 tanemi yazabiliriz? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 29 Nerden : Konya İş/Hobiler : - Ruh Hali : Kişisel Felsefen : RoCk Forever (This is the nightmare) Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. Perş. Ağus. 14, 2008 12:49 pm | |
| canım onu anketi ayarlayan kişiye göre değişebiliyor.eğer o anketi o kişi çoklu cevap verme şeklinde ayarlamışsa istediğin kadar cevap verebilirsin.ama eğer sadece tekli cevap verme şeklinde ayarlamışsa yalnızca bir kere cevap verebiliyosun.anladın mı?? | |
|
| |
EREN MANİA ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. Perş. Ağus. 14, 2008 6:50 pm | |
| cemreciler gücü neden yok??? | |
|
| |
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. Perş. Ağus. 14, 2008 7:15 pm | |
| onu yapmayı bilmiyorum ki cnm bi bilsem koycam. | |
|
| |
cemremmm_simge ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 29 Ruh Hali : Kişisel Felsefen : cemreee Kayıt tarihi : 14/09/08
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. Ptsi Eyl. 15, 2008 8:11 pm | |
| saol bende onu sorucaktım..!! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 29 Ruh Hali : Kişisel Felsefen : cemreee Kayıt tarihi : 14/09/08
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. Çarş. Eyl. 17, 2008 3:43 pm | |
| yha ben imza koyamıorum bana yardım edermisiniz lutfen!! | |
|
| |
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. Çarş. Eyl. 17, 2008 10:10 pm | |
| cnm ederiz etmesine ama sen yine flood yapmışsın kaç kere daha uyarmam gerekicek??birdaha yaparsan uyarı alıcaksın söyliyim... öncd imza koyabilmek için imza resmini upload ettiriyosun.daha sonra upload kısmını kopyalıyorsun.bu siteye girip profilden imza bölümüne giriyosun, ordaki boş yere imzanı yapıştırıyosun.bu adar basit | |
|
| |
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. Perş. Eyl. 18, 2008 3:14 pm | |
| tşk...söz veriyorum bidaha yapmıcam | |
|
| |
| Konu: Geri: SORULARINIZ.. Cuma Eyl. 19, 2008 10:37 pm | |
| önemli değil | |
|
| |
| |
| |
| SORULARINIZ.. | |
|