| CEMRENIN GÜNLÜGÜNDEN BIR SAYFA | |
|
+8cemre_koliq_hülya ViuSs* Mavi-melek EREN MANİA gizoş_cemroş uçan süpürge busra.ozen Cemre_Gülcin_Cansu 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Cemre_Gülcin_Cansu ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Nerden : almanya İş/Hobiler : ögrenci/müzik dinlemek, at pinmek, dans etmek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: CEMRENIN GÜNLÜGÜNDEN BIR SAYFA Paz Tem. 06, 2008 4:06 pm | |
| CEMRE HER ZAMAN GÜNLÜĞÜNE BAŞLIK KOYARMIŞ..
SEHLE sevgili günlük; Bugün yine erken kalkıp hoop dizi setine. Acaip yorucu falan. İşte Sehle'nin doğum günüydü birde. Eğlenceli geçti acaip fazla çocuk wardı ama. 11 yaşına bastı. Ayy canımm benim! Ben onu ne kadar seviyorum bir bilseniz! Bazen kavga falan ediyoruz ama yine de cicim o benim! Çook prisiinnggg (sehle ve cemre birbirlerine prising diyorlarmış) İşte doğum günü pastasını erenle ben yaptık dizi setinden sonra. Böle kocaman çilekli (0nun sevdiğinden) üstünde ailecek resim war. Eğlenceliydi bugün. Hemen uyuycam.
HERKESE VE TÜM DÜNYAYA İYİ GECELER!
AYNEN BÖYLE YAZMIŞ. GÜNLÜĞÜNÜN DESENİ LEOPAR ŞEKLİNDEYMİŞ ÜSTÜNDE CEMR YAZIOMUŞ. GÜNLÜĞÜNÜ ÇOK SEVİYORMUŞ. GÜNLÜĞÜN ÜSTÜNDEKİ KAPLANIN KUYRUĞUNUDA TÜYDEN DIŞARI DOĞRU SARKITMIŞLAR.. | |
|
| |
busra.ozen ღ°•.♥.•°ღ Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 28 Nerden : TRABZON İş/Hobiler : OKUL ZAMANI DERS,TATİLDE EĞLENCE Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Nerden : almanya İş/Hobiler : ögrenci/müzik dinlemek, at pinmek, dans etmek Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: CEMRENIN GÜNLÜGÜNDEN BIR SAYFA Paz Tem. 06, 2008 4:22 pm | |
| önemli deil cnm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 28 Nerden : TRABZON İş/Hobiler : OKUL ZAMANI DERS,TATİLDE EĞLENCE Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: CEMRENIN GÜNLÜGÜNDEN BIR SAYFA Paz Tem. 06, 2008 4:38 pm | |
| | |
|
| |
uçan süpürge ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 31 Nerden : cemre kemer fan sitesinden :D:D İş/Hobiler : bu siteye girmek Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: CEMRENIN GÜNLÜGÜNDEN BIR SAYFA Paz Tem. 06, 2008 5:02 pm | |
| çok saol cnm teşekkürler! | |
|
| |
| Konu: CEMRENIN GÜNLÜGÜNDEN BIR SAYFA Paz Tem. 06, 2008 5:04 pm | |
| | |
|
| |
gizoş_cemroş ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
| Konu: Geri: CEMRENIN GÜNLÜGÜNDEN BIR SAYFA Ptsi Tem. 07, 2008 11:29 am | |
| BENDE BİLİYORDUM AMA AŞKOM YİNEDE SAOLL | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: CEMRENIN GÜNLÜGÜNDEN BIR SAYFA Ptsi Tem. 07, 2008 6:00 pm | |
| bisey deil arkadaslar | |
|
| |
| |
| |
EREN MANİA ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
| Konu: Geri: CEMRENIN GÜNLÜGÜNDEN BIR SAYFA Ptsi Tem. 07, 2008 6:55 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Mavi-melek ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
| Konu: Geri: CEMRENIN GÜNLÜGÜNDEN BIR SAYFA Çarş. Ağus. 13, 2008 1:23 pm | |
| | |
|
| |
ViuSs* ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 29 Nerden : Konya İş/Hobiler : - Ruh Hali : Kişisel Felsefen : RoCk Forever (This is the nightmare) Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: CEMRENIN GÜNLÜGÜNDEN BIR SAYFA Perş. Ağus. 14, 2008 12:52 pm | |
| emeğine sağlık cnm.çok güzel. | |
|
| |
cemre_koliq_hülya ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 29 Ruh Hali : Kişisel Felsefen : dans ve müzik Kayıt tarihi : 15/08/08
| |
| |
cemremmm_simge ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 29 Ruh Hali : Kişisel Felsefen : cemreee Kayıt tarihi : 14/09/08
| Konu: Geri: CEMRENIN GÜNLÜGÜNDEN BIR SAYFA Paz Eyl. 28, 2008 4:51 pm | |
| | |
|
| |
aRiéL.* ღ°•.♥.•°ღ Süper Moderatör ღ°•.♥.
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 26 Nerden : ESKİŞEHİR Ruh Hali : Kişisel Felsefen : kendin ol Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: CEMRENIN GÜNLÜGÜNDEN BIR SAYFA C.tesi Şub. 07, 2009 2:45 am | |
| ayy çok güzelmiş günlüğü..resmi var mı?ü | |
|
| |
mixx_cemre ღ°•.♥.•°ღ Mega Moderatör ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 111 Yaş : 26 Nerden : cemrenin gözlerinden İş/Hobiler : dans etmek-müzik dinlemek-siteye girmek:D Ruh Hali : Kişisel Felsefen : cemreyi çok seviyorum hayatta onu kimseye değişmem Kayıt tarihi : 15/08/09
| Konu: Geri: CEMRENIN GÜNLÜGÜNDEN BIR SAYFA Ptsi Ağus. 17, 2009 10:03 pm | |
| | |
|
| |
Cemre'M ღ°•.♥.•°ღ Süper Moderatör ღ°•.♥.
Mesaj Sayısı : 133 Yaş : 25 Ruh Hali : Kişisel Felsefen : yeni üye oldum daha Kayıt tarihi : 16/08/09
| Konu: Geri: CEMRENIN GÜNLÜGÜNDEN BIR SAYFA Perş. Ağus. 20, 2009 12:35 pm | |
| oy o kızın yerinde olmak isterdim sağol canım | |
|
| |
| CEMRENIN GÜNLÜGÜNDEN BIR SAYFA | |
|