| SİTE ENLERİ | |
|
+3uçan süpürge ViuSs* *DENİZ* 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
*DENİZ* ღ°•.♥.•°ღyardımcı çılgınღ°•.♥.•°ღ
| Konu: SİTE ENLERİ Paz Tem. 06, 2008 3:26 pm | |
| EN TATLISI: EN ŞEKERİ: EN FLOOD YAPANI: EN İYİ MODLUK YAPANI: EN SEVİMLİSİ: EN GICIĞI: EN SEMPATİĞİ: EN FAZLA ONLİNE OLANI: | |
|
| |
ViuSs* ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ°•.
Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 29 Nerden : Konya İş/Hobiler : - Ruh Hali : Kişisel Felsefen : RoCk Forever (This is the nightmare) Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: SİTE ENLERİ Çarş. Tem. 23, 2008 4:35 pm | |
| ark.lar burda sizin görüşlerinizi önemsiyoruz.sizce sitenin: EN TATLISI: EN ŞEKERİ: EN FLOOD YAPANI: EN İYİ MODLUK YAPANI: EN SEVİMLİSİ: EN GICIĞI: EN SEMPATİĞİ: EN FAZLA ONLİNE OLANI:
KİM??
En son prennses_cemre tarafından Perş. Ekim 02, 2008 8:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
uçan süpürge ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 31 Nerden : cemre kemer fan sitesinden :D:D İş/Hobiler : bu siteye girmek Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: SİTE ENLERİ Cuma Tem. 25, 2008 2:59 pm | |
| EN TATLISI:prenses_cemre eren_mania büşra.ozen EN ŞEKERİ:prenses_cemre eren_mania EN FLOOD YAPANI:yokkkk EN İYİ MODLUK YAPANI:eren_mania ve ben EN SEVİMLİSİ:prenses_cemre eren_mania EN GICIĞI:yok EN SEMPATİĞİ:prenses_cemre eren_mania büşra.ozen ve ben EN FAZLA ONLİNE OLANI:prenses_cemre eren_mania ben | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 29 Nerden : Konya İş/Hobiler : - Ruh Hali : Kişisel Felsefen : RoCk Forever (This is the nightmare) Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: SİTE ENLERİ Paz Ağus. 10, 2008 11:26 pm | |
| tşk ayşenurcum. diğer arkadaşlardan da bekliyoruz yorumlarını... | |
|
| |
uçan süpürge ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 31 Nerden : cemre kemer fan sitesinden :D:D İş/Hobiler : bu siteye girmek Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: SİTE ENLERİ Ptsi Ağus. 11, 2008 12:46 am | |
| önemli deil eft arkadaşlar esma doğru sölemiş sizdende yorum beklioruz | |
|
| |
EREN MANİA ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
| Konu: Geri: SİTE ENLERİ Ptsi Ağus. 11, 2008 3:56 pm | |
| uçan süpürge çok tşk ediyorum
EN TATLISI: prenses_cemre, uçan süpürge, busra.ozen EN ŞEKERİ: prenses_cemre ve uçan süpürge EN FLOOD YAPANI:yok EN İYİ MODLUK YAPANI: tek moderatör bnm bende ne kadar ii yapıyorum sizin görüşlerinize bağlı EN SEVİMLİSİ:prenses_cemre uçan süpürge, cemre123 EN GICIĞI: yok EN SEMPATİĞİ: busra.ozen EN FAZLA ONLİNE OLANI: ben prenses_cemre ve uçan süpürge
sitede çok az üye var bende şimdiye kadar bu sitede tanıdıklarımdan enlerimi yazdım daha çok üye olunca bu listeyi tekrar yenileyeceğim.... | |
|
| |
| Konu: Geri: SİTE ENLERİ Ptsi Ağus. 25, 2008 9:32 pm | |
| tatlım tabiki de en iyi mod.luk yapanı sensin.bitanem benim.sen olmasan kim mod. olcak sitede?? | |
|
| |
cemremmm_simge ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 29 Ruh Hali : Kişisel Felsefen : cemreee Kayıt tarihi : 14/09/08
| Konu: Geri: SİTE ENLERİ Çarş. Eyl. 24, 2008 3:46 pm | |
| EN TATLISI:prenses_cemre-uçan süpürge_eren manıa EN SEKERİ:butun uyeler...!! EN FLOOD YAPANI:galiba benn... EN İYİ MODLUK YAPAN:eren manıa (bildigime goree) EN SEVİMİSİ:prenses_cemre-uçan süpürge-eren manıa -ben ve butun hepsi fanları EN GICIGI:yokk..!! ve en gıcıgının hepsi fanları ve bu sitedeki uylerden çıkacagını zannetmiorum.) EN SAMPATİGİ:prenses_cemre-eren manıa-uçan süpürge EN ONLİNE YAPANI:prenses_cemre-ben ben sadece bildiklerimi ve sevdiklerimi yazdım..(hepinizi tanımasamda hepsi fanı oldugunuz için seviorum..)) | |
|
| |
busra.ozen ღ°•.♥.•°ღ Aktif Üye ღ °•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 28 Nerden : TRABZON İş/Hobiler : OKUL ZAMANI DERS,TATİLDE EĞLENCE Ruh Hali : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Geri: SİTE ENLERİ Paz Eyl. 28, 2008 10:24 pm | |
| beni yazanlara çok teeşkkür ederim
EN TATLISI:cemremmm_simge,prennses_cemre EN SEKERİ:uçan süpürge EN FLOOD YAPANI:yok EN İYİ MODLUK YAPAN:her mod EN SEVİMİSİ:cemremmm_simge EN GICIGI:yok EN SAMPATİGİ:EREN MANİA,prennses_cemre,cemremmm_simge EN ONLİNE YAPANI:prennses_cemre
not:gerçekten karar vermek çok zordu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 29 Ruh Hali : Kişisel Felsefen : cemreee Kayıt tarihi : 14/09/08
| Konu: Geri: SİTE ENLERİ Ptsi Eyl. 29, 2008 11:59 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: SİTE ENLERİ Perş. Ekim 02, 2008 8:21 pm | |
| çok teşekkürler fikrinizi söylediğiniz için arkadaşlar | |
|
| |
| Konu: Geri: SİTE ENLERİ Çarş. Ara. 17, 2008 5:18 pm | |
| ne demek janımxsss | |
|
| |
beyaz_kelebek ღ°•.♥.•°ღŞeker Yeni Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 29 Ruh Hali : Kişisel Felsefen : hayatta kimseye güven olmaz! Kayıt tarihi : 13/08/09
| Konu: Geri: SİTE ENLERİ Cuma Ağus. 14, 2009 2:49 pm | |
| bence bu sitede herkes ennn olmayı hak ediyor. | |
|
| |
| |
| |
| SİTE ENLERİ | |
|